SOĞAN HALKASI

MALZEMELER 2 Adet büyük boy Kuru soğan 2 yumurta 1 su bardağı beyaz Un 1 su bardağı Galeta unu Tuz Karabiber Kızartma için yağ YAPIL...

A+ A-


MALZEMELER
2 Adet büyük boy Kuru soğan
2 yumurta
1 su bardağı beyaz Un
1 su bardağı Galeta unu
Tuz
Karabiber
Kızartma için yağ

YAPILIŞI
Yumurtalara tuz ve karabiberi ekleyerek iyice çırpınız.Soğanları yarım santimetre kalınlığında Halka şeklinde doğrayın .Soğanların dış kısmındaki 3 veya dört halkayı tek tek ayırın .Diğer kısımlarını başka bir yemekte kullanmak üzere saklayın .Soğan halkalarını tel süzgeç içinde suyun altına tutarak hafifçe ıslatın  ve hafifçe silkeleyerek fazla suları gideriniz.Halkaları önce una sonra yumurtaya batırdıktan sonra galeta ununa bulayın .Soğan halkaları bitene kadar bu işlemi tekrarlayınız.
Bütün soğan halkaları bittikten sonra tekrar ve teker teker önce yumurtaya sonra galeta ununa bulamak şeklinde işlemi tekrarlayınız. (bu aşamada una bulamak yok)
Kızgın yağa atarak kızartınız. Sıcak olarak istediğiniz sosla servis yapın.

AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 9039211561556672477

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • Bu kutunun tasarımı @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı işler nasıl buldunuz.
    2 gün önce
  • *GÜNÜMÜN MENÜSÜ* *1-Mantar çorbalı kremalı sebzeli Tavuk TARİF Burada* *2-Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarif Burada* *3 -Peynir dolgulu ...
    3 gün önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item