GASTRO.ATATOLİA MEKAN TANITIMI VE LEZZET TADIMI İÇİN TRİLYE RESTAURANTA

  GASTRO.ATATOLİA MEKAN TANITIMI VE LEZZET TADIMI İÇİN TRİLYE RESTAURANTA/Mekan Yazarı Merhabalar Geçenlerde gurme Rakunun un nazik ...

A+ A-
Merhabalar Geçenlerde gurme Rakunun un nazik daveti üzerine @gastro.anatolia ve favori lezzetlerin üyesi olarak Tadım için gittiğim @Trilyerestaurantdan azıcık bahsetmek istiyorum.Sevgili Takipcilerim  Tirilye restaurant 2002 yılından beri emekli bir subay olan Süreyya Üzmez tarafından müşterilerine özel deniz ürünleri menüsü ile hizmet veriyor Restauranta girerken hemen farklı bir mekan olduğu hissedebiliyorsunuz.Restoran’dan içeri girdiğimde Chanie des Rotisseurs üyeliği tabelası dikkatimi çekti. Bundan başka bir sürü alınmış Türk ve Uluslararası ödüller şaşkınlığımı daha da artırdı. Dünyanın en kapsamlı seyahat sitesi olan Tripadvisor tarafından Mükemmeliyet Sertifikası almış olması bu mekanın sadece Türkiye'de değil Dünyada marka olmuş olduğunun ispatı.





Ankaranın en seçkin mekanlarından olan @trilyerestaurant ın Meze çeşitleri zengin ve Sıcak ortam ,özenerek dekora edilmiş ,denizden çıkan çeşit çeşit balıklarla ,topraktan gelen nimetlerle birleştirip damaklarda iz bırakan lezzetleri müşterilerine sunmayı ilke edinmişler. Trilye Deniz ürünleri lokantası, tanımlaması zor bir mekan çünkü, alışılmışın ve beklentilerin çok ötesinde bir yer.
Ankaranın en seçkin mekanlarından olan trilyerestaurant ın tadım için bizlere hazırlanan özel deniz ürünleri menü  kuveri şöyleydi.
Zeytin ve Ekmek Çeşitleri
Soğuk Başlangıçlar; Ahtapot carpaccıo ,Avokadolu Karides,Pancarlı Kısır,Deniz mahsulü köpoğlu, Selanik mezesi,Balık Pastırma Ara Sıcaklar; Bagette Balık,Kabak Çiçeği Tempura,Tatlı Acı Soslu Karides,Balık Mantısı Çıtır Tekir.Tatlı; Muhteşem üçlü (Macha Mud Pay _Tahinli Profiterol _Leblebi Tatlısı ve Limonlu Sorbe  

Ankaranın Gaziosmanpaşa semtinde Kuleli sokakta bulunan Trilye Restoran şehrin içinde ama şehirden uzak gibi görünen olağanüstü lezzetleri tatmaya hazırmısınız. Deniz ürünlerinin bu kadar lezzetlisine sadece Türkiye'de değil Dünyanın hiç bir yerinde rastlayamacağınız kadar iddialı bir mekan burası.Tanımlanması zor bir gurme kulüp mü,bir restoran mı ,yoksa özel konuklarınızı ağırladığınız kendi eviniz gibi sıcak bir mekan mı burası. Bunların hiç biri anlatılmaz gidip o leziz deniz ürünlerini ve muhteşem mezeleri tatmanız lazım.




























,











 

Daha Fazla Lezzet

NEW 8740616419335566738

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • *MALZEMELER* *1 paket istediğiniz bir makarna1 kase garnitür1 kase rende kaşar1 su bardağı kadar süt1 kase normal beyaz peynir veya lor250-3...
    3 gün önce
  • Bu kutunun oyması @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı amatörce işler nasıl buldunuz.
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item