BODRUMUN BARLAR SOKAĞI ANKARA'DA

Bodrum Barlar sokağını Ankara'ya taşıyan Yelken Balık artık Taurus AVM.de Geçenlerde Blogger etkinliğinde ilk defa gittiğim çok yeni hen...

A+ A-

Bodrum Barlar sokağını Ankara'ya taşıyan Yelken Balık artık Taurus AVM.de

Geçenlerde Blogger etkinliğinde ilk defa gittiğim çok yeni henüz iki ay olmuş açılan müşterilerine hizmet veren Yelken Balık Restauranta  girerken hemen farklı bir mekan olduğu hissediliyor.






Denizin mavisi Yelkenin beyazı hakim olduğu ,insana huzur veren ,lezzet tutkunlarının vazgeçemediği bir balıkçı konumunda Yelken Balıkçı.











Gittiğim en iyi Balıkçı Restaurantlardan  biri diyebilirim.Meze çeşitleri zengin ve müthiş.Sıcak ortam ,özenerek dekora edilmiş ,denizden çıkan çeşit çeşit balıklarla ,topraktan gelen nimetlerle birleşince damaklarda iz bırakan lezzetlere dönüştürülmüş olduğunu gördüm.
Yelken balıkta çeşit çeşit meze ve balık menüsü zengin dedim ya ama Balık kokoreç muhteşem bir lezzet ve mutlaka tavsiyemdir.


























Taurus  AVM gittiğinizde bu lezzetlerden mahrum kalmayın.Balık Lokantaları hep pahalı bir mekan olarak bilinir halk arasında.Yelken balık için diyemeyiz.Eşinizle,ailenizle yada dostlarınızla gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz bir mekan.

Sözün kısası mezeler müthiş lezzetli ve menü zengin .Balık sunumu önce göze sonra damaklara sunuluyor,Fiyatlar her keseye uygun,canlı müzik eşliğinde balık+Rakı ve sıcak bir ortam .AVM  nin altında yer alan küçük bir mekandan Bodrumun Barlar sokağını müşterisine anımsatan ve yaşatan bir yer.Emeği geçen herkesin yüreğine ve emeğine sağlık.
Sevgi ve Saygılar.

Daha Fazla Lezzet

NEW 2306653036937842163

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • *MALZEMELERİ Keki için: 3 Yumurta 2 Kahve fincan şeker 3 Kahve fincanı un 1 Kahve fincanı sıvıyağ 1 Çay bard...
    2 gün önce
  • Bu kutunun oyması @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı amatörce işler nasıl buldunuz.
    1 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item