ÖZLEM MEKİK'LE GÜNÜMÜZ LEZZETLERİ ETKİNLİĞİ

GÜLOANNEMUTFAKTA/Mutfağa Dair Her Şey Geçtiğimiz günlerde hepinizin tanıdığı ,bildiği güler yüzlü ,çok başarılı ,güzel yürekli şefle...

A+ A-


Geçtiğimiz günlerde hepinizin tanıdığı ,bildiği güler yüzlü ,çok başarılı ,güzel yürekli şeflerimizden Özlem Mekik'le günümüz Lezzetleri  adlı kitabının tanıtım ve imza günü için Ankara'nın seçkin mekanlarından trilye restaurant  davetlisi olarak Ankaralı bloggerları bir ara geldi . Bol sohbetler eşliğinde bizlere ikram edilen bir birinden lezzetli deniz ürünlerini yedik..Bizleri  ve İstanbul'dan gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırladıkları için Önce mekan sahibi ve tüm personeline çok teşekkür ederim.

Daha önce almış olduğumuz yemek kitaplarını bir an evvel Özlem Hanıma imzalatmak için yarıştık sanki.Sonra   kendini tanıtan çok güzel bir konuşma ile  Hepimizi  büyüledi sanki. Bir çoğumuzun hayallerine ışık tuttu sanki.







İstanbul'dan TARÇIN EVENST organizasyonu olarak Fatma Samsa Yılmaz,Ankara'dan Pasta Caddesi adına Tolunay Ersoy ve Sibelle Butik Pasta Tasarım adına Sibel Öcal Erzincan tarafından düzenlenen bu güzel organizasyona ayrıca 
kendi güzel,gönlü güzel hemde çok başarılı bir insanla  tanışmaya vesile oldukları için.çok teşekkür ediyorum
 







Bu keyifli ,neşeli geçen günde bizleri unutmayan sponsorlar da vardı her zaman olduğu gibi. 
İlk defa varlığını ve ürününü burada duyduğum .hayatımda hep olacak..Her ürünü ayrı bir lezzet.. hepsini tek tek denedim işte Muz Aromalı Smoothıe ve   soğuk-chai-latte  harika bir yaz içecek olması ,hele ki bir badem ezmesi var ki nefis  Hediyeleri elbette bu kadar değildi .Bunun yanında Damla sakızlı  soda ,Damla sakızlı şekerler,çaylar ve daha neler neler .Bu güzel ve anlamlı günde yanımızda olduğu için Nefis Gurme  ye çok teşekkür.

 





 Bunun yanı sıra hediyelerimiz daha bitmedi..
KALECİK UN mutfaklarımızın olmazsa olmazı unları ve irmiği ile çok şık ambalajları içerisinde bize verilen hediyelerden biriydi. Kalecik unu  mutfağımdan asla eksik etmediğim en güzel börek,çörek ve poğaçalarımla helvalarım da hep onun lezzet ve kalitesi vardır.  
Kalecik Un'a çok teşekkür ederim . 





 Ve  PAK MAYA  Çok güzel ürünleri ile Blogger dostlarımın yanındaydı
İçinden çıkanlar  .Krem şanti ,muhallebi ,mayalar,kabartma tozları ve vanilyalar...hepsi için çok teşekkürler...Gelen Muhallebi ,krem şantisi ile KARPUZ TATLISI  yaptım gerçekten lezzeti nefisti   ama resimlerini çekmeyi unuttum Pak 
maya dan da özür diliyorum.





Her bayanın içi gittiği mutlaka olmasını istediği  mutfakta harikalar yaratan çok kolaylık sağlayan bıçağım dediğim  promutfak Grupinoks Şef bıçağı ile bizleri unutmadı. Şef bıçakları için Çok teşekkürler . 




Günün sonlarına doğru bir sürpriz daha çıktı organizasyonu hazırlayan arkadaşlar pastacı olup ta pasta getirmezler mi hiç. PASTA CADDESİ olarak tanıdığınız  Tolunay'cığımın muhteşem pastası ile keyiflendik.
Ankaralı bloggerlar olarak böyle bir organizasyonda olmaktan dolayı çok mutlu oldum.Emeği geçen arkadaşlarıma ve ürünleri ile bu özel ve güzel günde bizleri yalnız bırakmayan firmalara tekrar binlerce teşekkürler. 

 

Başka organizasyonlarda tekrar bir araya gelmek üzere herkese sevgilerimi gönderiyorum.


Daha Fazla Lezzet

NEW 7928972501859447581

Yorum Gönder

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş Fatma'nın eline sağlık :-))

    YanıtlaSil
  2. Gayet keyifli bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir buluşma olmuş. Özlem Mekik Hanım' da kitabından dolayı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. hepiniz harika görünüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  5. guzel bir etkinlik olmış sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Keyifli bir etkinlikti. Tekrar görüşmek üzere, sevgiler. http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu ...

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir etkinlik olmuş cıvıl civilsiniz sevgiler

    YanıtlaSil
  9. güzel bir etkinlik olmuş sevgiler

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    1 gün önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item