HAMARAT HANIMLAR PRİL İLE IŞILDAR

Med Partners Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Ajansı nın katkıları ile Ankara Bloggeri Pril ile bir araya getirdi. Pril değişen güçlenen...

A+ A-


Med Partners Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Ajansı nın katkıları ile Ankara Bloggeri Pril ile bir araya getirdi.
Pril değişen güçlenen yeni formülü ile Yeni çıkarmış olduğu ürünün startını ANKARA'da başlattı
Pril'in marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte önce Next Level AVM'de blogger dostlarımız ile buluşturup güzel bir öğlen yemeği bol sohbet eşliğinde yedikten sonra sonra, Yeni Mahalle Pazar alanında Ankara'nın en hamarat bayanını arıyoruz etkinliğine katıldık.














Blogger dostlarla Prilin yeni yüzü Açelya-Akkoyun ile nezih bir mekanda bir araya geldik.Güzel bir öğlen yemeği yerken sohbetler başladı.







Pril ışıldayan pırıl pırıl özelliği ile tam ödeşen uygun yüzü bulmuş. Gerçekten Açelya Akkoyun'u gördüğünüz gibi sıcak ,sevecen,cana yakın bilgili .dolu dopdolu donanımlı bir türk kadını bizden biri o bir anne.



Pril değişen ve güçlenen formülü ile yeni bir deterjan olması bir damlası bile artık bulaşıklarda yağ lekelerini kolayca çıkarıyor.Yıkadık test ettik.


















Sohbet eşliğinde önce Akdeniz salatası



Ara sıcak olarak Peynirli nachos













Ana yemek olarak İskender usulü yaprak Bonfile






















Pril etkinliğine Ankara'dan başlaması ve bu güzel etkinlikte bizleri yanlarında görmeleri Ankara bloggerlerini onurlandırdı ve mutlu etti..Bizlerde Müge Hanıma çok çok teşekkür ediyoruz.

Daha Fazla Lezzet

NEW 825905731659664044

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    2 gün önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item