AY ÇÖREĞİ

TARİF 8 AY ÇÖREĞİ GÖNDEREN HANİFE 1 Sevgili arkadaşıma etkinliğe katılıp destek vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve s...

A+ A-

TARİF 8 AY ÇÖREĞİ
GÖNDEREN HANİFE 1

Sevgili arkadaşıma etkinliğe katılıp destek vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve sevgilierimi gönderiyorum.Arkadaşımın bir birinden güzel tariflerini görmek için lütfen UĞRAYIN


1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ufalanmış peynir
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı çörek otu
un
Bütün malzemelerle kulak memesi kıvamında hamur hazırladım oval şekil verip tepsiye dizdim yumurta sarısı sürüp haşhaş serptim ısıtılmış fırında pişirdim.

Daha Fazla Lezzet

Porselen Demlik Çay Saati 6588567723447866746

Yorum Gönder

  1. Degerli arkadasim,mevlüt kandiliniz kutlu olsun.Ay cöregi nefis görünüyor mutlaka deneyecegim,ellerinize saglik.Selamlar,sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Degerli arkadasim,mevlüt kandiliniz kutlu olsun.Ay cöregi nefis görünüyor mutlaka deneyecegim,ellerinize saglik.Selamlar,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.Öncelikle hayırlı kandiller.Porselen Demlik çay saati etkinliği için tarifimi yayınladım.Evsahipliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • Bu kutunun tasarımı @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı işler nasıl buldunuz.
    2 gün önce
  • *GÜNÜMÜN MENÜSÜ* *1-Mantar çorbalı kremalı sebzeli Tavuk TARİF Burada* *2-Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarif Burada* *3 -Peynir dolgulu ...
    3 gün önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item